Ik ben Daphne Diebrink en ik ben de oprichter en enige “medewerker” van dutch bling.

Samen met mijn man heb ik een dierenspeciaalzaak in Almere, BeestachtigGoed
Naast onze 3 honden hebben we ook 3 eigen paarden.

Alejandro is een barock pinto ruin, waar ik Z1 mee rijd.
Odin, een friese ruin, die nog jong is en nu L1 niveau geklasseerd is.
En als laatste Elena, een grote zwarte barock pinto merrie, die nu niet in de sport loopt.

Ik ben een echte paardenmeisje, en stiekem (of eigenlijk niet stiekem) behoorlijk verslaafd aan setjes voor mijn paarden. En daar horen natuurlijk ook echte Bling Bling frontriemen bij, want hoe meer het blingt des te mooier het is.

En daar kwam het idee opzetten om eigen frontriemen te maken, want dan kan ik matchende frontriemen maken bij mijn inmiddels mega stapel dekjes maken.
En dat idee groeide uit tot het maken van een webshop, waar men betaalbare frontriemen kan shoppen.

Want onze hobby is al duur genoeg!

En dat is wat Dutch Bling ook is, een grote hobby, want ik vind het super leuk om mooie frontriemen te maken en klanten blij te maken.

Omdat wij ook een dierenspeciaalzaak hebben, is daar automatisch het idee ontstaan om honden halsbanden te maken, want ondanks dat mijn honden heerlijk door het bos rennen, vind ik het stiekem toch wel leuk als ze net als mijn paarden mooi blingen!